04 / 05 / 2024

Çorum Atletizm Stadı ne zaman tamamlanacak

Çorum Atletizm Stadı ne zaman tamamlanacak

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Çorum'un yeni stadında çim serimi başladı!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni statta sona yaklaşılıyor. 15 bin kişilik yeni statta yerli çimin serilmesine başlandı.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

Çorum Yeni Şehir Stadı'nın yüzde 25 tamamlandı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı.

Çorum'un 15 bin kişi kapasiteli yeni stadında inşaat başladı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Çorum Atletizm Stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

Çorum Atletizm Stadı ne zaman tamamlanacak

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak % 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak. 


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından TOKİ'de yapımına başlayan Atletizm Stadı 'nda Stadın devresi kapatıldı ve içerde çalışmalar aralıksız devam ediyor çalışmalar devam ediyor. 


TOKI Spor Salonu arkasında bulunan alanda yapımına başlanan Atletizm Stadı tartan pisti ve bm Yapımı devam eden Atletizm Stadı'nda tnbün ve pist çalışmaları devam ediyor kişilik tnbünü ile soyunma odaları bulunuyor Yapımı Üstlenen firma çalışmalarını yoğun şekilde surdıınırken çalışmalar % 65 duaylerinde olduğu açıklandı Çevre koruması yapılan duvarı tamamlayan Atletizm Stadı'nın tribün ve soyunma odaları yapımına devam ediliyor Toplam maliyeti 4 milyon lira olan Atletizm Stadmda çalışmalar hava şartları elverdiği...