25 / 08 / 2024

çorum Ayarık satılık gayrimenkul

çorum Ayarık satılık gayrimenkul

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

'Dolar almayın, altın alın' diyen uzman isim açıkladı! Gram altında bu tarihte zirveleri göreceğiz! 

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisi sonrası yükselişe geçti. Veriler sonrası 24 ayar külçe gram altın fiyatı 2 bin 510 lira oldu. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

Aşiret düğünlerine 'ekonomi' ayarı: Kısıtlama geldi

Aşiret düğünlerinde kilolarca altın takılır, dolarlar ve eurolar havalarda uçuşurdu. Fakat alınan son karar her şeyi değiştirecek gibi görünüyor. İşte aşiret düğünlerine gelen 'ekonomi' ayarı ve kısıtlamalar...

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş!

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde 461 liradan haftayı tamamlayan 24 ayar külçe altının gramı yeni haftaya yükselişle başladı. Gram altın 472.7 lira seviyesinden işlem görüyor.

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

çorum Ayarık satılık gayrimenkul Haberi

çorum Ayarık satılık gayrimenkul

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 11 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Çorum Belediye Başkanlığından:
İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait, 2 adet taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesine istinaden Kapalı Teklif Artırma Usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır

Şartname: Şartname ve Ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 500,00 TL
karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri: 09.06.2021 Çarşamba günü saat: 14.00’da Belediyemiz Turgut Özal İş Merkezi 4. Katta bulunan Meclis Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.
İsteklilerde Aranan Belgeler:
A) Tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon numarası ve fax numarası ile varsa elektronik posta adresi
B) Teklif...