16 / 05 / 2024

Çorum Bayat alt yapı ve üst yapı yatırımları

Çorum Bayat alt yapı ve üst yapı yatırımları

Çorum’un Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasını hem de Bayat’ın çehresinin değişmesini sağladı.

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

TOKİ Çorum Kuruçay'da 271 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi satışa çıkarılıyor. Proje için başvuru dönemi 23 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çorum 2. Bölge alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum 2. Bölge alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Çorum'da 19.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binaları ve arsaları!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Bayat Köyü, Kurucan Mevki 4610 ada, 44 parselde yer alan fabrika binaları, tarlası ve müştemilatını 19 milyon 642 bin 846 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Afyon Bayat alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesinde yer alan 49 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum'da inşa edilmeyen kreş için 477 bin TL mi ödendi?

Çorum Belediyesi 2017'de bir caminin alt katına Gündüz Bakım evi (kreş) yaptırmak için 477 bin TL bedelli ihale açtı. İhaleyi kazanan firma, iddialara göre kreş inşaatına başlamadı.

Çorum Bayat alt yapı ve üst yapı yatırımları Haberi

Çorum Bayat alt yapı ve üst yapı yatırımları

Her alanda yapılan hizmetlerle kabuğunu kıran ilçe, Bayat Belediyesi’nin şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarıyla modern ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, parti yöneticileriyle Bayat ilçesini ziyaret etti. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafından karşılanan heyet, yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceleyerek bilgi aldı. İlk olarak Bayat Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden heyet, burada ek bina inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra Bayat Çayı’ndakı ıslah çalışmaları hakkında bilgi alan Uslu ve Bekiroğlu, belediyeyi ziyaret etti.


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti belediyeciliğiyle birlikte Bayat’ın çağ atladığını söyledi. 2009 yılında devraldıkları hizmet bayrağını daha ileri taşımak için çalıştıklarını dile getiren Ünlü, milletin...