29 / 04 / 2024

Çorum Belediye hizmet binası ne zaman açılacak

Çorum Belediye hizmet binası ne zaman açılacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Çorum Kaleiçi’ndeki 39 metruk bina yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2019 Aralık ayında başlanan metruk binaların yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çorum'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey'de yer alan arsayı 3 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Gülabibey'de yer alan arsayı 3 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Çorum Belediye hizmet binası ne zaman açılacak Haberi

Çorum Belediye hizmet binası ne zaman açılacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Alper /ahir ve Kilit Proje Müdürü Koksal Çöldaş ile birlikte firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Külcü, çeşitli yerlerde yaptıkları anket çalışması sonucu Çorum halkının yeni hizmet binasını Akşcmscddin Camii karşındaki boş alana yapılması sonucunda karar kıldığını vurguladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı açıklamada 2009 yılında başlattıkları kentsel yenilenme çalışmalarının, hizmetlerin standardının artırılması için bir adım daha attıklarını vurguladı. 


Belediyenin hizmet birimlerinin dağınık olduğunu, bu durumun da kalileli hi/.met etmenin önünde bir engel oluşturduğunu dile getiren Başkan Külcü, "'Göreve başladığımız günden bu güne kadar sürekli hizmet kalitemiz, hızımız artıyor. Yapımına başladığımız yeni hizmet binamız bu işin zirveye ulaştığı nokta olacak. Şu anda...