08 / 05 / 2024

Çorum Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Çorum Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, emlak vergileri ile ilgili açıklama yaptı. Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı...

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak o ilde 42 bin 50 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Çorum Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Emlak vergisi beyannamesi’nde son gün 31 Aralık!

Çorum Belediyesi, 2018 yılının sonuna geldiğimiz bugünlerde vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyarı da bulundu. 

Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çorum Belediyesi, 2018 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çorum Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılı İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemeleriyle ilgili uyarı yaptı.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin son ödeme tarihi 31 Mayıs!

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe olduğunu bildirdi.

Çorum Alaca'da 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Çorum'un Alaca İlçesi, Büyükcamili Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan Çorum'da 6.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Çorum'un Alaca İlçesi, Evci Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Çorum Belediyesinden emlak vergisi uyarısı Haberi

Çorum Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, emlak vergileri ile ilgili açıklama yaptı. Emlak Vergisi ödemelerinin ikinci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Emlak vergisi ödemelerinde vatandaşlarımızın zorluk çekmemesi için, 16 Kasım 2015 tarihinden itibaren, Kasım ayı sonuna kadar hafta içerisinde, öğle arasında ve cumartesi günü saat 09.00 – 14.00 arasında veznelerimiz ve tahakkuk servisimiz açık olacak. Bununla birlikte vatandaşlarımız, emlak vergisi ödemelerini Halk Bankası, TEB, Deniz Bank ve e­ belediye sisteminden online olarak yapabilirler” dedi. Yabacıoğlu, mücavir alan sınırları içerisinde mülkü bulunan vatandaşlarımızdan 2 taksit halinde tahsil edilen emlak vergilerinin, hemşerilerimiz tarafından son ödeme tarihine bırakılmadan ödenmesi veznelerde yaşanacak yoğunluğun önüne geçecek. Ayrıca Emlak Vergisi'nin yatırılması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize...