05 / 05 / 2024

Çorum Boğazkale hükümet konağı

Çorum Boğazkale hükümet konağı

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çorum Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı 9 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye edildi!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

TOKİ Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya yeni hükümet konağı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Alaca Hükümet projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya hükümet konağı!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Haziran 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Boğazkale hükümet konağı Haberi

Çorum Boğazkale hükümet konağı

Çorum Boğazkale ilçe heyeti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ettiler. 


Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili teşekkür eden heyet, “İlçemiz birçok hizmeti Ak Parti iktidarıyla aldı ve almaya da devam ediyor. Sit alanı sorununun çözümüne büyük katkı verecek TOKİ konutlarımızın ihalesi sizin desteğinizle gerçekleşti. Hükümet Konağımızın yanında 7 dönüm araziye kurulacak Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli Hitit köyü projesi ilçemiz açısından son derece önemli. Hükümet Konağımız 1960 yıllarda yapılmış, fiziki olarak hizmet veremeyecek duruma gelmiştir. Yenilenmesi hususunda destek ve katkılarınızı bekliyoruz” dediler.


Tarihi dokuyu korumak ne kadar önemli ise yeni yapılarda da dokuya uygun yapılaşmanın önemli olduğunu söyleyen Uslu, “Hitit Köyü projemiz ile Hükümet Konağımızın da Hitit Mimarisine uygun yenilenmesi için İçişleri Bakanlığı nezdinde...