29 / 04 / 2024

çorum flo mağaza

çorum flo mağaza

Mağazalarına her geçen gün yenilerini ekleyen FLO, 153. mağazasını Çorum’da açtı. Gazi Caddesi üzerinde yer alan mağaza 550 metrekarelik ferah bir alanda müşterilerine hizmet verecek....

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

FLO'dan Mardin'e yeni mağaza!

Mağaza ağını her sene daha da büyüten FLO Mardin'de yeni mağaza açtı...

Flo iki yıl içinde 50 mağaza açma hedefliyor!

Flo Mağazacılık'ın satın aldığı ünlü ayakkabı markası Nine West, yeni sahibi ile atağa kalkmış durumda. Geçen yıl ABD'li ayakkabı devinin Türkiye lisans haklarını satın alan Flo, büyüme için düğmeye basmış.

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Flo 2019'da 75 yeni mağaza açacak!

2018’de toplam 82 yeni mağazayı bünyesine katan Flo, gelecek yıl da 75 yeni mağaza daha açmayı planlıyor...

Flo 2019'da yurt dışında 40 mağaza açacak!

Halen 550 mağazası bulunan Flo Mağazacılık yatırımlarında hız kesmiyor. Bu yılın yedi ayında yüzde 30 büyüme yakalayan şirket, önümüzdeki dönemde rotasını yurt dışına kıracak. Şirket, 2019'da yurt dışında 40 mağaza açmayı planlıyor.

FLO 2017’de 130 yeni mağaza açacak!

SON 5 yılda mağazacılık ve üretim için 220 milyar TL yatırım yapan FLO Mağazacılık, 2016 yılı içerisinde 80 milyon TL’ye ulaşan perakende yatırımlarıyla da yüzde 28 büyüme sergiledi.

çorum flo mağaza Haberi

çorum flo mağaza

Herkese hitap eden ürünleriyle, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, mağazalarını art arda açmaya devam ediyor. 153. Mağazasını Çorum’da açan Flo, tüm Türkiye’yi Flo kalitesiyle buluşturmaya kararlı. 


İlkbahar-Yaz Modası Flo’da 

2013 İlkbahar/Yaz sezonunda FLO’nun erkek ayakkabı modellerinde süet, keten ve nubuklar ön planda bulunuyor. Yeni sezonda mavi kendini gösterirken bordo, lacivert, koyu yeşil; renkli ve hasır tabanlar, erkek modasını ve tarzını oluşturuyor. FLO’nun 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, çocuk olmanın ayrıcalığını rengârenk tasarımlarıyla yaşatıyor. Çocuk ayakkabı modasında şıklığı, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’nun erkek çocukları için tasarladığı marin tarzı ayakkabılar bu sene çok konuşulacak. Şehirli ve modern kadınların ayaklarını yerden kesecek tasarımlara, başta bu yılın gözdesi stilettolar olmak üzere kalite ve uygun fiyat avantajı ile Hopa-İstanbul...