20 / 05 / 2024

Çorum Gülabibey Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış

Çorum Gülabibey Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "2002 yılında Türkiye'de 4 milyon 600 bin diş muayenesi yapılırken bugün bu rakam 32 milyon 200 bin seviyesine ulaşmıştır" dedi...

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çorum 2. Satış Memurluğu, Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 225 bin 756 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çorum Belediyesi'nden 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı 6 milyon 650 bin TL'ye satışa çıkarıldı. 

Çorum Gülebibey'de 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 30 Ekim'de gerçekleşecek..

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi 2020'de açılacak!

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Çorum Gülabibey'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'nde bulunan arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Çorum Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çorum Belediyesi, İbrahimçayırı Mahallesi, Gülabibey Mahallesi ve Ayarık Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Çorum Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 17 Temmuz'da yapılacak..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Çorum Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Çorum Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Arsa karşılığı inşaatın yapılacağı taşınmazın Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alıyor. İşin toplam bedeli 12 milyon 112 bin 842 TL olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü!

140 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü..

Çorum Gülabibey Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış Haberi

Çorum Gülabibey Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış


Çeşitli açılış ve kutlama programlarına katılmak üzere Çorum'a gelen Kafkas, Gülabibey Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılış törenine katıldı. 


Kafkas, burada yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığının yeni dönemdeki temel amacının insanların hasta olmaması olduğuna vurgu yaparak, "Sağlık Bakanlığının yeni dönemde, yeni anlayışıyla temel amacımız, insanımız hasta olmasın. Kirlettiğiniz bir çevreyi temizleyebilirsiniz ama çevreyi kirletmemek daha esas olmalı. Biz insanımızın hastalığını tedavi etmeden önce insanımız hasta olmasın, onun gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.


Türkiye'de 2002 yılından bugüne kadar sağlık alanında büyük bir dönüşüm yaşandığını, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri'nin de bu kapsamda büyük bir sağlık talebini yerine getirdiğini belirten Kafkas, şunları kaydetti:


"Türkiye'de 2002'de, 2 bin 438 diş hekimi, Sağlık Bakanlığı'nın bin 400 diş üniti var. Yani Türkiye'nin sanki imkanı yok... Doktoru yetiştiriyorsunuz, bir...