30 / 04 / 2024

Çorum Karakeçili imar planı sorunu

Çorum Karakeçili imar planı sorunu

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu..Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! TOKİ Temmuz müjdesini resmen duyurdu! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Karakeçili projesinin ihalesi yarından sonra saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Fahrettin Altun'dan Karabağ'ın imarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun karabağ'daki yeniden imar sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde imar tepkisi!

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Çorum Karakeçili imar planı sorunu Haberi

Çorum Karakeçili imar planı sorunu

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu.


Edinilen bilgiye göre, Çorum Belediyesi uzun bir süredir eski dokuda yer alan Karakeçili Mahallesi’nde istimlak ve yeni otopark alanları açtı. Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü. Söz konusu planlar daha sonraki aşamalarda revize edildi.


Belediye’nin yaptığı imar planı Ankara 2 Nolu Anıtlar Yüksek Kurulu’na takıldığı için gerek istimlak gerekse yargı sürecinde bazı sorunlar yaşanıyordu.


Belediye’nin hazırladığı yeni Karakeçili imar planına Anıtlar Kurulu’ndan onay çıktı. Böylece belediyenin bölgede yapmayı taahhüt ettiği kapalı otopark ile diğer iş ve işlemlerin önü açılmış oldu.


Çorum...