27 / 04 / 2024

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.



İzmir'de 5, İstanbul'da 5, Antalya'da 2, Ankara'da 3, Bursa'da 2, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır ve Nevşehir'de 1'er olmak üzere 12 kentteki 24 taşınmaza dair imar planı değişikliklerine de onay verildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB) imar planı değişiklikleri ile bazı taşınmazların satışına dair kararları onaylandı.

Konuya dair Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

Bu kapsamda, mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara’daki 4 taşınmazın satışı uygun bulundu. İstanbul, Bursa ve Muş’taki 2’şer taşınmazın satışına dair ihale sonuçları da onaylandı.

ÖİB’nin, İzmir’de 5, İstanbul’da 5, Antalya’da 2, Ankara’da 3, Bursa’da 2, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Karaman, Kırşehir, Iğdır ve Nevşehir’de 1’er olmak üzere 12 kentteki 24 taşınmaza dair imar planı değişikliklerine de onay verildi.

Resmi Gazete'deki karar için tıklayın

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mirasta, geriye dönük kira nasıl alınır?


Geri Dön