18 / 05 / 2024

Çorum Karakeçili Mahallesi yıkım işi

Çorum Karakeçili Mahallesi yıkım işi

Çorum Belediye Başkanlığından: Çorum Karakeçili Mahallesi'nde bulunan Kültür Sitesi ve İş Merkezi binasının yıkım işi hale edilecek

Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! TOKİ Temmuz müjdesini resmen duyurdu! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Karakeçili projesinin ihalesi yarından sonra saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Tuzla Orhanlı Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi Nazım İmar Planı'na plan notu ilavesi ve riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Karakeçili Mahallesi yıkım işi Haberi

Çorum Karakeçili Mahallesi yıkım işi

Çorum'da yer alan 13 bin 777 metrekare alana sahip Kültür Sitesi ve İş Merkezi yıkım işi 5 Şubat 2013 tarihinde ihale edilecek. Gayrimenkul'ün muhammen bedeli 45 bin lira, geçici teminat bedeli ise 10 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için