17 / 05 / 2024

Çorum Kentpark açıldı mı

Çorum Kentpark açıldı mı

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Remax İklim Çorum'da açıldı!

Türkiye genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, Türkiye ailesine yeni bir franchise ofisi daha katıldı. RE/MAX, Çorum’da yeni franchise ofisiyle hizmet vermeye başladı.

Çorum Türkler Köyü Camii açıldı!

Çorum merkeze bağlı Türkler Köyünde yapımı tamamlanan köy camii, düzenlenen programla ibadete açıldı.

Çorum-Osmancık Kırkdilim Geçişi hizmete açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli geçişlerinden biri olan Çorum-Osmancık yolundaki Kırkdilim Geçişi, 50 yıllık bir bekleyişin ardından 2011 yılında tamamlanarak hizmete açıldı.

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Çorum'daki Tarihi Velipaşa Cami açıldı!

Çorum’daki tarihi Velipaşa Cami restorasyon çalışmalarının ardından bugün tekrar ibadete açıldı. 17. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tarihi caminin iç, dış, çatı ve minaresi, aslına uygun bir şekilde yenilendi.

İhlasevim Çorum Mağazası hizmete açıldı!

Albayrak Caddesinde hizmete giren mağazanın açılışına İhlasevim Mağazaları Genel Müdürü Ayhan Arvas, Samsun ihlas Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Çorum Temsilcisi Ahmet Aşık, Amasya sorumlusu Abdullah Çalışkan ve diğer katılımcılarla hizmete açıldı.

Çorum Akkaya Köyü Cami ibadete açıldı!

Kargı ilçesine bağlı Akkaya Köyü’nde köy halkı tarafından yaptırılan cami dualarla ibadete açıldı.Cami açılışına Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Akkaya Köyü Muhtarı Bilal Sarı, Çorum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Urhan katıldı.

Çorum'da Kültür Merkezi açıldı!

Çorum Belediyesince kadınların eğitim, spor gibi alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla inşa edilen, yüzme havuzları, sinema salonu, buz pateni pisti, spor salonları ile rehabilitasyon alanlarının bulunduğu kültür merkezi törenle açıldı.

Çorum Akşemseddin Cami bugün ibadete açıldı!

Çorum'da Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet Vakfı ve hayırseverlerin desteğiyle yapımına başlanan, Edirne'deki Selimiye Camisi'nin benzeri şeklinde inşa edilen 3 bin 500 kişilik Akşemseddin Camisi, cuma namazıyla ibadete açıldı.

Çorum'da heyelan nedeniyle trafiğe kapanan yol açıldı!

Çorum’un Kargı ilçesinde heyelan meydana gelmesi sonucu ulaşıma kapanan yol, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı...

Çorum Kentpark açıldı mı Haberi

Çorum Kentpark açıldı mı

Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Kentpark projesi tamamlanarak hizmete açıldı. 213 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Kentpark'ın içerisinde renkli bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 50 milyon lira yatırımla kurulan Kentpark'ta bölgenin en büyük yapay göleti yer alıyor. Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları, AK Parti, CHP ve MHP’li Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Kentpark’ta incelemelerde bulundu.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kentpark projesi ile yakından ilgilendiğini ve son Çorum ziyaretinde de kendisine Kentpark'ın bir an evvel bitirilmesi konusunda talimat verdiğini hatırlattı. Gül, "Aydın'daki kongrenin ardından Cumhurbaşkanımız ile yaptığımız görüşmede de bana Kentpark'ı sordu. Kendilerinin bilgisi ve...