06 / 05 / 2024

Çorum konut inşaları

Çorum konut inşaları

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Çorum'daki inşaatı durdu mu?

TOKİ tarafından Çorum'un Kuruçay Yolu Silm Kent mevkiinde başlayan toplu konut inşaatının durduğu iddia edildi. 752 adet konuttan oluşan inşaat alanında bir süredir çalışmalara ara verildiği belirtildi.

TOKİ 2017'de 65 bin yeni konut inşa edecek!

TOKİ, 2017’de 60 bin olan yeni konut hedeflerini 65 bine çıkardı. TOKİ'nin 2023 hedefi ise 500 bin yeni konut inşa etmek.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Ertan Sapankaya: Konut inşaatlarında yüzde 10 artış bekliyoruz!

TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, "Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında 2017-2021 yılları arasında konut inşaatlarında İlk üç yılda yüzde 10 son iki yılda ise yüzde 12 oranında artış bekliyoruz" dedi.

TOKİ 2017'de 65 bin konut inşa edecek!

Vatandaşları uygun fiyatla ve kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, 2017’de 65 bin sosyal konut inşa edecek. Bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 1.312 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında toplamda 1.312 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Bayburt'ta 830 konut inşa edecek!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2017'de 65 bin sosyal konut inşa edecek.Karadeniz’de yapılacak TOKİ konutlarından Bayburt'a 830 konut inşa edilecek.

İsrail, Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa edecek!

İsrail'in yeni planıyla Doğu Kudüs'ü Filistin çevresinden ayırmayı, Yahudi yerleşim birimlerini artırmayı ve daha fazla toprak ele geçirmeyi hedeflediği kaydedilerek, "İsrail hükümeti Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa etmeye hazırlanıyor." denildi.

TOKİ Divridiği Hacıkumru 2. Etap'da 393 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas İli ,Divriği İlçesi Hacıkumru Mahallesi 2. Etap'a toplamda 393 konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya Altıntaş'a 294 konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kütahya İli Altıntaş İlçesi'nde toplamda 294 adet yeni konut inşa edilecek.

Çorum konut inşaları Haberi

Çorum konut inşaları

Pandemi büyük şehirlerden kaçışı hızlandırdı. Özellikle Ege Bölgesinin sahil kesimlerine ciddi bir rağbet var. Ancak gördüğümüz kadarıyla ilgi gören yerler sadece Ege’nin gözde sahilleri değil. Anadolu şehirlerine de ilgi artmış durumda. Bu şehirlerden biri de Çorum...

Para Dergisi’nde yer alan habere göre; iç Anadolu’yu Karadeniz'e bağlayan Çorum, zengin kültürü ile uygarlık tarihinde önemli bir yere sahip. Hattuşa Antik Kenti gibi tarihi zenginlikleri yanında, yaylaları ve İncesu Kanyonu gibi doğal güzellikleri ile de görülmeye değer bir şehir. Anadolu’da ilk organize devleti kuran Hi-titlerin Başkenti Hattuşa turizmdeki en önemli destinasyonu. Hattuşa, UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine alınmış bir değer. Şehrin adı her ne kadar leblebi ile özdeşleşmiş olsa da, Osmancık ve Kargı’da üretilen pirinç en önemli ürün olarak öne çıkıyor. Şehir,...