08 / 05 / 2024

Çorum Ortaköy Belediyesi

Çorum Ortaköy Belediyesi

Ortaköy Belediye Başkanı İsbir, " İlçemizin gelişip güzelleşmesi için imar uygulamaları önceliğizdir. Bu anlayışla ilçemizin muhtelif bölgelerinde yol genişletme, çevre düzenlemesi, kumlama çalışmaları ile örnek mahalleler oluşturduk. " dedi.

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

2003 yılında Ortaköy Vadi Projesi start alacakmış!

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi, 300 dönümlük yeşil alanın korunması için Ortaköy'de 22 trilyon liraya mal olacak ''Ortaköy Vadi Projesi''ni Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirecekmiş.

1998 yılında Ortaköy Şişli'ye gelecekmiş!

1998 yılında Şişli Belediyesi'nin hazırladığı bir projeyle Ortaköy Şişli'ye gelecekmiş. Projeye göre Halaskargazi, Valikonağı ve Rumeli caddeleri sınırları içinde kalan 4 hektar ada Ortaköy haline dönüştürülecekmiş.

Mamak'ta mermeciler için Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Çorum Ortaköy Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Ortaköy Belediye Başkanı İsbir, " İlçemizin gelişip güzelleşmesi için imar uygulamaları önceliğizdir. Bu anlayışla ilçemizin muhtelif bölgelerinde yol genişletme, çevre düzenlemesi, kumlama çalışmaları ile örnek mahalleler oluşturduk. " dedi.

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Köşkü ne olacak?

Kadıköy Belediyesi, Başkanlık Köşkü ve bahçesini başkanlık konutu olmaktan çıkarıp eğitim ve üretim merkezi olarak Kadıköylü gençlerin kullanımına açmak istiyor. Durum Kadıköylülerin ortak fikirleri ile belirlenecek...

Ortaköy Nest'in havadan en yeni videosu!

6 blok halinde yükselen Nest Ortaköy projesi 7 bin 43 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Elor Holding ve Gülman Group ortaklığında inşa edilen Nest Ortaköy projesinde toplam 74 adet konut bulunuyor

One Ortaköy Evleri 'nde 975 bin dolara 3+1!

One Ortaköy Evleri 'nde fiyatlar 900 bin dolar ile 975 bin dolar arasında değişiyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Çorum Ortaköy Belediyesi Haberi

Çorum Ortaköy Belediyesi

Ortaköy Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. 

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada," İlçemizin gelişip güzelleşmesi için imar uygulamaları önceliğizdir. Bu anlayışla ilçemizin muhtelif bölgelerinde yol genişletme, çevre düzenlemesi, kumlama çalışmaları ile örnek mahalleler oluşturduk. Bunun yanında yine Atatürk Caddesinden Şapinuva yoluna kadar 600 m uzunluğunda 10 m genişliğinde yol açımı, yine Atatürk Caddesi ile Yanargı Mahallesi arasında 10 m genişliğinde 400 m uzunluğunda 2'inci bir yol açımı yapılmıştır. Yatırım programımızda daha çok ara ve ana yollar açarak ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. 

İlçemizi ilimizde lider ilçe konumuna getireceğiz" dedi. 



Çorum Tek Yıldız...