30 / 04 / 2024

çorum otopark projeleri

çorum otopark projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi, hayata geçirdiği otopark projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Muzaffer Külcü Çorum için projelerini açıkladı!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 30 Mart yerel seçimler öncesi projelerini kamuoyuna açıkladı. Külcü, Çorum'da lafa değil icraata bakıldığını belirterek, laf siyaseti değil, hizmet siyaseti yaptıklarını söyledi...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Çorum'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor, otopark oluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi, hayata geçirdiği otopark projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

çorum otopark projeleri Haberi

çorum otopark projeleri

Çorum Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmak için yeni yol çalışmalarının yanı sıra otopark yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Çorum Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehir içi ulaşımına köklü çözümler üretmek için şehir merkezine yakın yerlerde kamulaştırdıkları binaları yıkan Çorum Belediyesi, bu alanları otoparka dönüştürüyor.

Kent Meydanının altında yer alan iki katlı yer altı otoparkı ile birlikte şehrin değişik bölgelerinde 1883 araçlık otopark inşa ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çepni Mahallesi Kunduzhan Camii yanına inşa edilecek olan 400 araçlık otopark alanında kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Çorum Belediyesinin otopark ve yol çalışmalarına son sürat devam ettiğini dile getiren Zahir, “Otopark çalışmalarımıza Çepni Mahallesi’nde başlattığımız çalışma ile bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. Bu bölgede kamulaştırma çalışmalarımız %90 seviyesinde bitti. Binalarımızın...