29 / 04 / 2024

Çorum prestij merkezi mi olacak

Çorum prestij merkezi mi olacak

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi’nden kaçak inşaata 284 TL ceza!

Çorum Kadeş Barış Meydanı’na bakan ve Ak Parti İl Merkezi olarak düzenlenmek üzere kiralandığı bilinen binada, ruhsat dışı yapımına girişilen iki katın yıkım çalışmaları başladı…

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi bugün!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum Osmancık 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 218 konut ve 1 ticaret merkezi!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Çorum Devane'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Çorum'un Devane ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında bölge cazibe merkezi haline geliyor. 

Çorum prestij merkezi mi olacak Haberi

Çorum prestij merkezi mi olacak

Çorum Belediyesi’nin ihalesi yapılan ve ihale aşamasında olan yatırım projelerinin toplam maliyetinin 500 milyon lirayı bulduğu belirtiliyor. Yarım trilyonluk yatırım bedeline bazı büyük projeler dahil değil.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği yatırım projelerinin gerçekleşme oranları büyük ölçüde netleşiyor.


İlk akla gelen projelerle ilgili bazı bilgileri özetleyip genel bir toparlama yapıldığında, ilk dönemde söz verilen yatırım projelerinin büyük ölçüde tamamlandığı, bazı lider projelerin ise ikinci döneme devrettiği anlaşılıyor.


 İşte derlemenin sonuçları:


SEBZE HALİ-KAMYON GARAJI


İller Bankası kredisi ile 59 bin m2 alan üzerine yapılan Sebze Hali ve Kamyon Garajı işyerleri ve sosyal tesisler tamamlandı.


ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİ


Akpınar Caddesi’ne Engelli Eğitim Merkezi planlandı ve yapıldı.


NİKAH SARAYI


İl Jandarma Alay Komutanlığı’na ait askeri gazino, yerine başka bir tesis yapılması şartıyla yıkıldı. Nikah Sarayı Yunus...