05 / 05 / 2024

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

Çorum Devlet Hastanesi yeniden açılacak!

45.Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan, hizmete açılması planlanan Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili konuştu.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Çorum'da Müteahhitler Derneği kurulacak!

Çorum'da müteahhitler, dernek kurmak için Cuma günü Kaymak Kafe'de istişare toplantısı düzenledi. Erol Taş, müteahhitler adına açıklama yaptı.

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

TOKİ ile Çorum'da 140 aile konut sahibi oldu!

Çorum'da Devane 2. Etap Kentsel Yenileme projesi kapsamında yapılan 140 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Törende şehit ailelerin yakınlarının da konut sahibi olacağı belirtildi.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Erol Olçok'un ismi Çorum'da hastaneye verilecek!

TBMM İdare Amiri Uslu, "15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden hemşehrimiz şehit Erol Olçok'ın ismini Çorum'a yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesine verilecek." dedi.

TOKİ Çorum Merkez'de başvurular başladı!

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu projesi kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut için başvurular bugün başladı...

TOKİ Çorum Merkez Evleri'nde başvurular için son 3 gün!

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu projesi kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut için başvurular 3 Haziran- 28 Haziran tarihleri arasında yapılıyor...

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi Haberi

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı. Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da düzenlediği darbe girişiminde oğluyla birlikte şehit olan ünlü reklamcı Erol Olçok’un adının verildiği hastane 215 milyon liraya mal oldu. 1 Mart’tan itibaren taşınma işlemlerinin başlanacağı hastanede bir ay içerisinde hasta kabulüne başlanacak. Vali Necmettin Kılıç ve AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan yeni hastanede incelemelerde bulundu. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’inde hazır bulunduğu ziyarette hastanenin çeşitli bölümlerini gezen Vali Kılıç ve milletvekili Ceylan, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.


Amaçlarının Çorum’u sağlık alanında cazibe merkezi yapmak...