04 / 05 / 2024

Çorum stadı son durum

Çorum stadı son durum

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 24 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

Çorum stadı son durum Haberi

Çorum stadı son durum

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi  kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı. Çakır İnşaat tarafından yapılmakta olan stad inşaat alanında aralıksız devam eden çalışmalar sonucunda stadın 29 Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi için yoğun bir tempo sürüyor.


Çakır İnşaat Şantiye Şefi Mühendis Atilla Türker Saylan 120 kişilik bir ekiple çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Firma olarak 2000 yılından buyana bir çok işi devlet taahhüdü ile tamamlayarak gelişimlerini sürdürdüklerini belirten Saylan, 2007 yılında itibaren değişik alanlarda faaliyet gösteren bir firma olarak çalışmalarına devam ettiklerini, alt yapı, üst yapı, endüstri projeleri, konut inşaatları ve turizm alanlarında çalıştıklarını söyledi.

Firma olarak bugüne kadar Türkmenistan’da 10 bin kişilik bir stad yapdıklarını Çorum’da yapılan bu stadın...