17 / 05 / 2024

Çorum Sungurlu t tipi Cezaevi

Çorum Sungurlu t tipi Cezaevi

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, yönetim kurulu üyeleri Bekir Sami Ünsal, Kadir Şeran ve Mustafa Bike Sungurlu’ya yapılacak olan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza evi ilgili açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

Çorum'daki tünellerde ilk ışık ağustos ayında görülecek!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergah üzerinde yer alan Çorum'da yaklaşık 570 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde toplam 2 bin 395 metrelik ilerleme kaydedildi.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum için acele kamulaştırma kararı!

Çorum'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum’da 14 bin 112 hektar arazi toplulaştırılacak!

Türkiye'de devam edilen tarla içi geliştirme ve toplulaştırma çalışmalarında Çorum’da bu yıl 14 bin 112 hektar alan toplulaştırıldı.

Çorum ve Sivas'ta arazi toplulaştırma kararı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Çorum ve Sivas'ın bazı bölgelerinde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılmasına karar verildi.

Çorum Sungurlu t tipi Cezaevi Haberi

Çorum Sungurlu t tipi Cezaevi

Özkan, yaptığı açıklamada, "Sungurlu’ya yapılacak Cezaevi arsa zemininde çok miktarda taban suyu birikmesi gibi olumsuz şartların oluşması ve bu sorunun giderilmesinin için de 20 bin TL’nin üzerinde bir ek maliyet getireceğinin belirlenmesi üzerine, alternatifsiz kalmama adına, en az 150 dönüm şartı getirilen yeni hazine arsası belirlenmesi için ilgili kurum yetkilileri ile görüştük. AK Parti ilçe teşkilatı olarak Kadastro ve Milli Emlak yetkililerinin yardımlarıyla bizzat alternatif yerlerin mahalline gittik ve yeni cezaevi yapımı için istenen şartlara uyan birkaç alternatif yer hakkında bilgi sahibi olduk. Seçilecek yerin, bu alternatifler içinden belirlenmesi ve gereğinin yapılması noktasında, başta Sayın AK Parti Çorum milletvekillerimiz olmak üzere konuyu ilgili üst mercilere en kısa sürede iletip, takibini yapacağız ve bundan sonraki gelişmeleri kamuoyumuz ile paylaşacağız. Bize...