04 / 05 / 2024

çorum teknokent

çorum teknokent

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çorum'da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren TEKNOKENT'i ziyaret etti.

Faruk Özlü Teknokent'i ziyaret etti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çorum'da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren TEKNOKENT'i ziyaret etti.

Çorum Teknokent Projesi'nin temeli atıldı!

Çorum'a kurulması planlanan 6 milyon lira bütçeli Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin (Teknokent) hizmet binasının temeli atıldı. Ömer Arslan, okunan duanın ardından uzaktan kumandalı sistemle binanın temelini attı.

Çorum'da meydana gelen sel nedeniyle Osmancık Devlet Hastanesi'ni su bastı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle su baskınına uğrayan Osmancık Devlet Hastanesinin bodrum katı ile kent merkezindeki 20'ye yakın binanın zemin katında tahliye çalışmaları sürüyor.

Çorum'da 1 milyon 213 bin TL'ye satılık fabrika!

Çorum İli Laçin İlçesi'nde yer alan fabrikenın toplam bedeli 1 milyon 213 bin 412 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Osmancık İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Akfen, Hacettepe Teknokent'te kompleks yatırımı yapacak!

Akfen Holding'in bağlı ortaklığı Akfen İnşaat, Renkyol Müteahhitlik'in Hacettepe Teknokent Eğitim ve Klinik Araştırma Merkezi Sağlık AR-GE Danışmanlık'taki yüzde 45 hissesini 29 milyon TL'ye satın aldı...

İTÜ Arı Teknokent 2 Bölgesi'nin 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy Belediyesi, İTÜ Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi-2 Alanına ait 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardığını duyurdu. Atatürk Havalimanı'nın yanına yapılacak projenin 1/5000 ölçekli imar planı, 8 Nisan'da askıya çıkmıştı.

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planında ve Plan Hükümlerinin muhtelif maddelerinde değişiklik yapılması ve yeni maddeler eklemesi suretiyle hazırlanan planlar bugün askıya çıktı...

Bakırköy İTÜ Arı Teknokent 2 imar planı 8 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Bakırköy 1/5000 ölçekli İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Arı Teknokent - 2 Alanı Nazım İmar Planı'na ilişkin plan tadilatı, 8 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Çorum Koyunbaba Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları başladı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde bulunan ve Osmanlı Devleti tarafından Anadolu’da inşa edilen en uzun köprü özelliğini taşıyan ve Sultan ikinci Beyazıt tarafından yaptırılan Koyunbaba Köprüsü’nde restorasyon çalışmaları başlatıldı.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde satılık gayrimenkul: 2 milyon 375 bin liraya!

Çorum Belediye Başkanlığı Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi 'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 28 Nisan 2014 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Çorum'da 10 dakika arayla iki deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, bu akşam saat 21.40'da merkez üssü Çorum'un Ayas bölgesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Bakan Yılmaz'dan Çorum'a kültür merkezi ve Şendere Göleti için destek istendi!

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşerek Çorum’a yapılması planlanan Kültür Merkezi ve Şendere Göletinin yatırım programına alınması için destek istedi...

Bakırköy İTÜ ARI Teknokent-2 Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı askıda!

Bakırköy Florya'da, Atatürk Havalimanı'nın yanındaki Yeşilköy Caddesi üzerinde 106 bin metrekare üzerine İTÜ ARI Teknokent-2 Teknoloji Geliştirme Bölgesi geliyor... İTÜ ve Bilim Sanayi Bakanlığı'nın uzun vadeli projesi için imar planları askıya çıktı...

çorum teknokent Haberi

çorum teknokent

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çorum'da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren TEKNOKENT'i ziyaret etti.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, üreticilerin, sanayicilerin ve yatırımcıların sorunlarını çözmek ve destek olmak amacıyla hazırlanan Üretim Reform Paketi ile ilgili, "Bu paketin Maliyeyi ilgilendiren kısımları da var. Ekonomi Bakanlığını, Maliye Bakanlığını ve diğer bakanlarımızla bunları paylaşıp, inşallah yıl sonuna kadar Bakanlar Kuruluna da arz edip, oradan Meclise göndereceğiz." dedi.


Bakan Özlü, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren TEKNOKENT'i ziyaret etti. Burada sanayici ve iş adamlarıyla toplantı yapan Özlü, bakanlığın çalışmaları ve destekleri hakkında bilgi verdi.


Bakanlığının adının değiştirildiğini anımsatan Özlü, "Bakanlığımız eskiden Sanayi Bakanlığı idi. Sonra isim değişikliği yaptık. Artık bilime ve teknolojiye dayalı sanayinin bakanlığı oldu." ifadesini kullandı.


Bakanlığın ve bağlı kuruluşların...