15 / 05 / 2024

Çorum TOBB Lisesi açıldı mı

Çorum TOBB Lisesi açıldı mı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Melekli Beldesi'nde yaptırılan TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Çorum'un ikinci dört minareli camisi hızla yükseliyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi uygulama camii inşaatını inceledi. Başkan Külcü, uygulama camiinin Çorum’daki ikinci dört minareli camii olacağını vurguladı.

Isparta Itso Ekonomi Kampüsü ve TOBB Mesleki Lisesi'nin açılış töreni yapıldı!

TOBB'un ekonomik desteği ile yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Isparta'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini, Isparta'nın Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak gösterildiğini belirtti.

Bolu TOBB Lisesi'nde sona yaklaşıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından İlimizde yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geçici kabul işlem süreci başladı.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

TOBB Muğla'da okul inşa edecek!

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Çorum Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Konuşmaların ardından hep birlikte butona basılarak caminin temeli atıldı.

Çorum Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin Temeli Atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Külcü Akşemseddin Camisini de yakında açacaklarını söyledi.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Çorum Mecitözü İHL için süreç başladı!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Çorum TOBB Lisesi açıldı mı Haberi

Çorum TOBB Lisesi açıldı mı

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, OSB Müdürlüğü yakınındaki 8 bin metrekarelik boş alanda, yapımına 2013 yılı sonunda başlanan 24 derslikli TOBB Endüstri Meslek Lisesi’nin inşaatının tamamlandığını belirtti.

Okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına başlayacağını dile getiren Başaranhıncal, okulun eğitime açılmasının ardından sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı yapacağını vurguladı.

Okulda, sanayicilerin talep ettiği branşların ağırlıklı olacağını ifade eden Başaranhıncal, "Sanayicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, onların kalifiye eleman eksikliğini giderecek bölümler açacağız ve sanayicilerimiz ile öğrencilerimizi iş yerinde buluşturacağız. Dolayısıyla öğrencilerimiz işin pratiğini de teoriğini de çok iyi kavramış olarak iş başı yapma imkanı bulacaktır" dedi.


TOBB EML’DE OKUYAN ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

Öte yandan TOBB EML’de eğitim gören öğrenciler iş garantisi, burs, ücretsiz yemek ve servis imkanlarından yararlanacak. 24 derslikli Endüstri Meslek...