06 / 05 / 2024

Çorum toki Dodurga

Çorum toki Dodurga

TOKİ tarafından Çorum Merkez Devane Mahallesi ve Dodurga İlçesi’nde inşaatı devam eden projelerde toplam 175 konutun hak sahipleri belirlendi.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

Toplamda 1 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje 243 adet daire satışta. Peki TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca projesinin 2.etabında 220 adet daire satışta. Peki TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi!

Toplamda 243 adet konuttan oluşan projenin maliyeti 1 milyon TL'dir. İşte TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi...

TOKİ Çorum Osmancık'ta 198 konut inşa edecek!

Çorum’un Osmancık ilçesinde konut sahibi olmak için TOKİ’ye umut bağlayan ailelere sevindirici haber geldi. Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çay mahallesine inşa edilen TOKİ’de 198 ailenin ev sahibi olacağını belirtti.

TOKİ'den Çorum Karatay'a 500 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum'daki emekliler için planladığı 500 konutluk projenin Silmkent-Kuruçay mevkiinde hayata geçeceği öğrenildi.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum 2. Etap Devane Konutları'nın temeli atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Devane’de . Etap konutlarının temeli atıldı. İhalesi 11 Şubat'ta gerçekleşen projenin 500 gün içinde tamamlanması bekleniyor.

Çorum toki Dodurga Haberi

Çorum toki Dodurga

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Çorum Merkez Devane Mahallesi ve Dodurga İlçesi’nde inşaatı devam eden projelerde toplam 175 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Çorum Merkez Devane Mahallesi’nde 140 konutun kura töreni Çorum Devlet Tiyatroları Salonu’nda, Dodurga İlçesi’nde 35 konutun kura töreni Dodurga Belediyesi Kültür Merkezi’nde 27 Ocak 2017, Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirildi.


Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Merkez Devane konutları projesindeki 140 konuta 811 başvuru yapıldı. Konutların 92’si 3+1, 48’i ise 4+1 planında; Dodurga İlçesi’ndeki 35 konutun 22’si 2+1, 13’ü ise 3+1 planında projelendirildi.


TOKİ...