04 / 05 / 2024

Çorum Uğurludağ

Çorum Uğurludağ

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu yaptığı açıklamada çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha yeni tarih belli oldu! 151 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Uğurludağ projesinde yer alan 151 konutun ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

Çorum'da arsalara talep artıyor!

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Çorum'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çorum 2. Satış Memurluğu, Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 225 bin 756 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çorum’daki Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Çorum'da, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Tuncay Yılmaz'dan Çorum Belediyesi'nin yaptırdığı stata tepki!

Sayıştay raporlarına göre borçlanma konusunda Sayıştay’dan uyarılar alan, Çorum Belediyesi’nin yaptığı statın maliyetinin 209 milyon TL olduğu öğrenildi. 

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonucu 2020...

Çorum Uğurludağ Haberi

Çorum Uğurludağ


Ak Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, Uğurludağ ilçesine çeltik fabrikası, toplu konut sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacağını açıkladı.

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu, çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi. Uslu, ilçeye çeltik fabrikası kurulmasıyla birlikte zengin ürün çeşitlemesi, istihdam ve fiyatların regüle edilmesinin sağlanacağını belirtti.


Uğurludağ’a ikinci bir müjdelerinin ise sentetik çim yüzeyli futbol sahası olduğunu anlatan Uslu, “Futbol sahamızın birinci etap çalışmaları için 700 Bin TL bugün Gençlik ve spor İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Sahanın 1.2 milyon TL’ye mal olacak olan tel örgüleri ve aydınlatması birinci etapta tamamlanacak. 500 bin TL’ye mal olacak sOyunma odası binası ve çelik kapalı tribünü ikinci etapta tamamlanacak. Ayrıca 1993 yılında başlanan...