27 / 04 / 2024

çorumda doğalgaz ihalesi ne zaman

çorumda doğalgaz ihalesi ne zaman

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Alaca, Osmancık, İskilip ilçelerine doğalgaz gelmesi için adımlar atılmaya devam ettiğini ve 3 ilçenin doğalgaz boru hattı proje ve kamulaştırma ihalelerinin Ocak ayında yapılacağını açıkladı...

Türkiye'nin 81 iline doğalgaz geliyor!

EPDK Artvin doğalgaz dağıtım ihalesi için 6, Hakkari, Şırnak, Cizre, İdil, Silopi ve Yüksekova doğalgaz dağıtım ihalesi için 4 şirket şartname aldı. Türkiye'nin 81 ilinin doğalgaza kavuşması için kalan son iki ihale 27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Lapseki'ye doğalgaz müjdesi!

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, doğalgaz hattı döşeme ihalesi tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Hava şartları el verirse Şubat ayında ilk kazma vurulacak.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı ihalesine 5 teklif geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tahmini bedeli 25 milyon dolar olan Şırnak Doğalgaz Boru Hattı inşaat ihalesi için verilen 5 teklif arasında, en düşük rakamı 29 milyon 886 bin dolarla üçlü bir konsorsiyum önerdi.

Türkiye Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor!

Rusya’nın doğalgazı kesmesi ihtimaline karşılık Katar ve Azerbaycan’la mutabakat imzalayan Türkiye şimdi de Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor. Bu amaçla inşa edilecek Şırnak Boru Hattı’nın ihalesi yılbaşına kadar yapılacak.

Bursa Doğalgaz Santrali ihalesinde teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,Bursa Doğalgaz Santralinin ihalesi için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 12 Şubat 2016 tarihine kadar uzattı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi 2 Eylül'de!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Bakanlığınca BOTAŞ doğalgaz işletmeleri bölge müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30 gerçekleşecek.

Kocaeli'de Doğalgaz dolum tesisi kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi için yapım ihalesi gerçekleştirildi. Körfez ilçede yapılacak Doğalgaz Dolum Tesisi ihalesine 7 firma katıldı.

Körfez'de doğalgaz dolum tesisi kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tesiste 8 saatte 100 araca dolum yapılabilecek. Ayrıca belediye doğalgazlı otobüs sayısını da artıracak.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 30 Haziran'da!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00 'de yapılacak.

Elbistan-Afşin doğalgaz yapım ihalesine 10 firma katıldı!

Elbistan ve Afşin’in temiz enerji kaynağı olan doğalgaz ile ısınması için çalışmaları son aşamaya getirilen doğalgaz yapım ihalesi de tamamlandı. İhaleye 10 firma katıldı.

çorumda doğalgaz ihalesi ne zaman Haberi

çorumda doğalgaz ihalesi ne zaman


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Alaca, Osmancık, İskilip ilçelerine doğalgaz gelmesi için adımlar atılmaya devam ettiğini belirterek, 3 ilçenin doğalgaz boru hattı proje ve kamulaştırma ihalelerinin Ocak ayında yapılacağını açıkladı.


Türkiye genelinde Bakanlar Kurulu kararını yerine getiren ilk ilin Çorum’un olduğunu dile getiren milletvekili Salim Uslu, yapılan girişimler sonucunda Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerinin Bakanlar Kurulu Kararı ile doğalgazdan yararlanma kriterine girmesine olanak sağlandığını belirtti. Valilik, İl Özel İdare ve belediyelerin koordineli çalışmalarıyla, üç ilçemizde abone işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlandığını dile getiren Uslu, “Türkiye genelinde Bakanlar Kurulu kararını yerine getiren ilk il olma gururunu bizlere yaşatmışlardır. BOTAŞ Genel Müdürlüğünün Kalkınma Bakanlığından talep ettiği ek ödenek 2013yatırım programına takibimiz sonucu dahil edilmişti.Türkiye genelinde 9 ilçe...