29 / 04 / 2024

Çorumun çehresi

Çorumun çehresi

Çorum'da günlük 200 bin liralık altyapı çalışması yapılıyor. Belediye, Çorum'un çehresini değiştiriyor Belediye ekiplerinin yaz sıcaklarında asfalt serimi mesaisi devam ediyor. Vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Ağrı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Ağrı Belediyesi'nin kentte başlattığı çevre düzenlemesi, elektrik hattı, yol yapım gibi projelerle Ağrı'nın çehresi değişiyor.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kocaeli Körfez'in çehresi değişiyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları ile tarihi yapılar tek tek gün yüzüne çıkarılırken, yeni projelerle de Körfez’in çehresi değiştiriliyor

Çorumun çehresi Haberi

Çorumun çehresi

Belediye Çorum'un çehresini değiştiriyor. Bahçelievler'den Gülabibey'e, Buhara'dan Mimar Sinan'a kadar pek çok noktada ekipler gece gündüz çalışıyor. Vatandaşların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda yaşamaları için Çorum Belediyesi günlük yaklaşık olarak 200 bin liralık yol altyapısı ve asfalt serimi yapıyor. Vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.


Kent...