26 / 07 / 2024

country life konutları teslimleri

country life konutları teslimleri

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Country Life projesinde dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlayıp, 750 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Bursa Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi yapılıyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Koru Life Konutları'nda 2 milyon 250 bin TL'ye! Teslimler yıl sonunda!

İzmir'de hayata geçirilen Koru Life Konutları projesinde fiyatlar 2 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Koru Life Konutları'nın teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Country tarzı konutlar talep patlaması yaşıyor!

Binbay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Legend Life Konutları geliyor! Yeni proje!

Legend Life projesi, Ankara Mamak'ta Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Proje, 240 konut ve 66 ticari alandan meydana geliyor..

Aydos Country Sinpaş Konutları yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde daire fiyatları 442 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Demir Country Yakuplu Konutları iletişim!

Demir Country projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Lansmanı Haziran-Temmuz ayları gibi yapılacak olan Demir Country Konutları iki etaptan oluşuyor...

Tarabya Life Projesi Ferahevler ödeme seçenekleri!

11 blok olarak yükselen Tarabya Life Konutları'nda fiyat listesi 1 milyon 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 tarihinde yapılacak...

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Tarabya Life Ferahevler teslim dönemi!

Tarabya Life Konutları, İstanbul Sarıyer Ferahevler bölgesinde hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen proje 11 blok olarak yükseliyor...

Tarabya Life Ferahevler güncel fiyatları!

Tarabya Life projesi 15 bin 300 metrekare alan üzerine Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar ve dubleks konut seçenekleri sunuyor...

Bahar Düzgün, Dreamland Country & Life Satış Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye'nin önde gelen inşaat gruplarında Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yerine getiren Bahar Düzgün, Azersun Holding'in Bakü'de hayata geçirdiği Dreamland Country & Life projesinin Satış ve Pazarlama Bölümü'nün başına getirildi.

country life konutları teslimleri Haberi

country life konutları teslimleri

277 daireden meydana gelen Country Life Evleri, İstanbul Göktürk'te inşa ediliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.




Keleşoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Country Life Konutları'nda, 50 ticari ünite be 29 ofis bulunuyor. Proje 13 bin 129 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 




TEM Otoyolu ve Hasdal Kışlası'na 10 kilometre mesafede yer alan Göktürk Country Life Konutları'nda yer alan dairelerin alanları; 90 metrekare 1+1, 110 metrekare ile 130 metrekare 2+1, 165 metrekare ile 220 metrekare arasında 3+1 olarak tasarlandı. 


Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği Göktürk Country Life Evleri'nde; kafe, restoran, güzellik merkezi, art space alanları, çocuk oyun alanları, hamam, alışveriş alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, 425 araç kapasiteli otopark ve spa gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.