11 / 05 / 2024

Country Life Rezidans ulaşım

Country Life Rezidans ulaşım

Country Life Rezidans Kemerburgaz yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki 3+1 konutların fiyatları 725 bin lira ile 750 bin lira arasında değişiyor

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar!

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor...

Bahar Düzgün, Dreamland Country & Life Satış Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye'nin önde gelen inşaat gruplarında Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yerine getiren Bahar Düzgün, Azersun Holding'in Bakü'de hayata geçirdiği Dreamland Country & Life projesinin Satış ve Pazarlama Bölümü'nün başına getirildi.

Sar Life Esenyurt teslim tarihi!

Sar Life Esenyurt projesinde ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Tamamı 2+1'lerden oluşan Sar Life Rezidans projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Aydos Country Rezidans fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Sancaktepe ilçesinde yer alıyor. Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 252 bin 600 TL'den başlıyor.

Aydos Country Rezidans teslim tarihi!

Aydos Country Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans!

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesinde 431 adet daire ve 14 adet ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesi Haziran 2017 yılında tamamlanıyor...

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 431 daire ve 14 dükkandan oluşan Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe projesinde daire teslimleri Haziran 2017'de yapılıyor...

Nurol Life Rezidans adresi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde yükseliyor. Nurol Life Rezidans adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Sancaktepe Aydos Country Rezidans ödemeleri!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans ödemeleri 30 aya kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country Rezidans!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar arklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans teslimleri 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi.

Country Life Rezidans ulaşım Haberi

Country Life Rezidans ulaşım

İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Göktürk Kemerburgaz'da hayata geçirilen Country Life projesi, Keleşoğlu İnşaat projesi olarak yükseliyor. 


277 rezidans daireden meydana gelen Country Life Kemerburgaz projesi kapsamında ayrıca 50 dükkan ve de 29 ofis seçeneği bulunuyor. Projedeki toplam arsa alanı 13 bin 129 metrekare olarak belirlendi. 


Country Life Göktürk Evleri'nde satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kemerburgaz Country Life projesi kapsamında dairelerin fiyatları 420 bin liradan başlıyor. 


 


Teslimlerin hemen yapıldığı Göktürk Country Life Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor ve 480 bin TL'ye kadar çıkıyor. Fiyatları 545 bin...