17 / 05 / 2024

C.P. Group söke osb fabrikası

C.P. Group söke osb fabrikası

AYDIN’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Söke'deki imar sorunu meclise taşındı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, imar düzenlemesi için mecliste birbirine girdi.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Söke'de Şehircilik Şurası gerçekleştirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Söke Belediyesi’nin ödüllü kentsel tasarım projesiyle İstanbul, Eskişehir, Bursa Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte aynı komisyonda görev verdi.

Servet GYO Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesi imzaladı!

Servet GYO, Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar gereği bugün Bizim Menkul Değerler ile Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesi imzaladı.

Aydın Söke'de modern kent çalışmaları yapılıyor!

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince Yenicami Mahallesi'nde başlatılan modern kentin yaratılması çalışmaları devam ediyor.

C.P. Group söke osb fabrikası Haberi

C.P. Group söke osb fabrikası

Söke’de 1996 yılında kurulan ve uzun yapılanma sürecinin ardından bir yandan kamulaştırma çalışmalarının sürdürüldüğü bir yandan da yatırımcılara arsa tahsislerin devam ettiği toplam 1 milyon 857 bin metrekare alana sahip Söke OSB’ye, yatırımcı ilgisi hız kesmiyor. Gerek karayolu gerekse deniz ve hava yolu ticaretinde lojistik merkez konumu ilgiyi arttırıyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.


C.P Group’un Tayland merkez yöneticilerinin de katıldığı görüşmede, Söke Organize Sanayi bölgesinde tahsis edilen 146 bin 433 metrekarelik sanayi parseli, CP Standart Gıda Sanayi ve AŞ’ye tahsis edildi.


Söke OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Karakaş, 2016 Yılının Söke OSB için önemli bir yıl olduğunu...