02 / 05 / 2024

Creavit 2016 serisi

Creavit 2016 serisi

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Creavit'ten banyolara yeni Moon serisi!

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Schock Christadur serisi Cristalite malzemesinden üretiliyor!

Schock’un ürettiği eviyeler sahip olduğu 20 yıldan fazla kullanım ömrü ile dayanıklıdır, temizliği kolaydır ve antibakteriyeldi. Christadur serisi, Shock’un 30 yıllık tecrübesini aktardığı Cristalite malzemesinden üretiliyor.

Ant Yapı Antasya projesinde 2016 sonuna kadar taksitle! 350 bin TL'ye!

Ant Yapı Antasya projesinde yer alan konutların ödemelerinde 2016 senesinin sonuna kadar vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında bulunan daire tiplerinin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Creavit 2016 serisi Haberi

Creavit 2016 serisi

Havalar güzelleşirken, güneş içimiz ısıtmaya başlamış ve doğa uyanmışken evlerimizdeki değişim ve yenilenme istediği de yavaştan başladı... Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor. Antik, altın desenli beyaz banyo dolabı takımı ve Antik, siyah beyaz banyo dolabı takımı banyolara klasik çizgide iki farklı tasarım sunuyor.


Yeni bir güne yepyeni bir başlangıç sloganı ile bu yıla başlayan Creavit, kullanıcılara banyolarda her sabah yenilenme ve tazelenme hissi yaratan ürünlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Klasik tasarımları seven kullanıcılara yönelik özel tasarlanan Antik banyo takımları farklı dekorasyon olanakları ile kusursuz estetik sunarken, MDF üzerine lake özelliğiyle uzun ömürlü kullanım olanağı sağlıyor. Antik banyo serisinin boy dolabı özelliğinin de bulunması...