16 / 05 / 2024

Creavit Fresh banyoları

Creavit Fresh banyoları

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Fresh banyoları Haberi

Creavit Fresh banyoları

Yazın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle banyo keyfinize keyif katacak “Creavit Fresh Banyo Mobilyası”, her yeni güne enerji dolu, taptaze bir başlangıç vaat ediyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.


Evlerin cazibe merkezi haline gelen, günün tüm stresini attığımız ve ruhumuzu dinlendirdiğimiz banyolar her geçen gün yenileniyor. “Banyo bu tarafta” mottosuyla ürettiği yeni nesil banyolarında kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımları, estetik çözümlerle buluşturan Creavit, hayalinizdeki mükemmel banyoyu evinize getirmek için çalışıyor.


“Enerji veren banyolar bu tarafta…”


Tazelik ve yenilenme anlamlarına gelen Fresh Banyo Mobilyası yazın iyileştirici enerjisini banyolarımıza taşıyor. Güneşle suyun birlikteliğinin, ruhumuzla bedenimizi arındıran ve yenileyen yaşam enerjisi, banyolarımızda hayat buluyor. Fresh Banyo Mobilyası, tazeleyen etkisi ile tüm yorgunluğumuzu alıp bizi güne zinde bir başlangıca...