11 / 05 / 2024

Creavit Fresh serisi

Creavit Fresh serisi

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi geliyor.

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit'ten banyolara yeni Moon serisi!

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

Kalekim Betonart Fresh sıva mekandaki kötü kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde, nem dengesini sağlayarak kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Kale’den banyonuzun ‘inci’si olmaya aday armatür serisi: Perla!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, yumuşak hatlarıyla sade bir görüntüye sahip ‘Perla’ ile banyonuzun ‘inci’si olmaya aday bir armatür serisi sunuyor. ‘Perla’ serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Creavit Fresh serisi Haberi

Creavit Fresh serisi

Yazın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle banyo keyfinize keyif katacak “Creavit Fresh Banyo Mobilyası”, her yeni güne enerji dolu, taptaze bir başlangıç vaat ediyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.


Evlerin cazibe merkezi haline gelen, günün tüm stresini attığımız ve ruhumuzu dinlendirdiğimiz banyolar her geçen gün yenileniyor. “Banyo bu tarafta” mottosuyla ürettiği yeni nesil banyolarında kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımları, estetik çözümlerle buluşturan Creavit, hayalinizdeki mükemmel banyoyu evinize getirmek için çalışıyor.


“Enerji veren banyolar bu tarafta…”


Tazelik ve yenilenme anlamlarına gelen Fresh Banyo Mobilyası yazın iyileştirici enerjisini banyolarımıza taşıyor. Güneşle suyun birlikteliğinin, ruhumuzla bedenimizi arındıran ve yenileyen yaşam enerjisi, banyolarımızda hayat buluyor. Fresh Banyo Mobilyası, tazeleyen etkisi ile tüm yorgunluğumuzu alıp bizi güne zinde bir başlangıca...