04 / 05 / 2024

Creavit hijyen teknolojisi

Creavit hijyen teknolojisi

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Arçelik,6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesinde geçerli cebinize iyi gelecek indirim kampanyası başlattı.İşte detaylar..

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mustafa Dinç ve Selvinaz Dinç ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya indirim! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya 500 TL indirim geldi! Peki, Arçelik ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan aktif hijyen Plus Inverter Split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan 41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klimaya 1000 TL indirim geldi! Peki, ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 18465 HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL indirim geldi. Peki, split klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Creavit hijyen teknolojisi Haberi

Creavit hijyen teknolojisi


Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği, seramik ürünler üzerine uygulanan özel sır kaplama ve bu kaplamanın içerisinde yer alan Gümüş iyonlarıyla bakteri barınmasını %99 oranında engelleyen Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı. 


Hijyende en üst seviye !


Daha önce de bilimsel olarak Anadolu Üniversitesi ve Nano Bio Matters Laboratuarı tarafından onaylanan Ultra Hijyen, kaplama sır içine eklenen Gümüş iyonları ile klozet, lavabo, pisuar, duş teknesi gibi istenilen her seramik yüzeye uygulanabiliyor. Bakteri barınmasını engellemenin yanısıra, uygulanan yüzeyi pürüzsüz hale getiren sır kaplama sayesinde seramik alanlar daha zor kirleniyor ve çok daha kolay temizleniyor. 


Eski çağlardan bu yana gümüşün antibakteriyel ürün olarak kullanılması ve bilim adamlarının yaptığı araştırmalarla da bunun kanıtlanmasından ilham alarak geliştirilen Ultra Hijyen teknolojisi, bakteri oluşumunun fazla olduğu...