02 / 05 / 2024

Creavit klozet

Creavit klozet

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

Creavit, Dual ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor!

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Creavit klozet Haberi

Creavit klozet

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden ve herkesin hayalindeki banyoya dair bir şeyler bulabileceği tasarım bakış açısını bu sefer de rengarek lavabo ve klozetler ile tüketiciyle buluşturuyor. 


Creavit 5mm’lik ultra ince kenarlarıyla günümüzün tasarım trendlerini yakından takip eden tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor. 


Banyolarda alışılagelmiş renkler olan beyaz, siyah ve kırmızıyla sınırlı kalmak istemeyenler ve banyo kombinlerini tamamlayıcı daha çok renk arayanlar için creavit, antrasit, basalt ve cappucino renkleri mat ve parlak alternatifleriyle sunuyor.


Siz de banyonuzda renkli lavabo ve klozetleri tercih ederek farklı bir dekorasyona imza atabilir, alışılmışın yerine, sizi yansıtan enerjik renklerle farklı ve estetik ruhunuzu banyonuza...