15 / 06 / 2024

Creavit yeni banyo serileri

Creavit yeni banyo serileri

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Bocchi'den yeni banyo tasarımları!

Ünlü İtalyan tasarımcılar Claudia Danelon ve Federico Meroni tarafından Bocchi için tasarlanan Etna ve Fenice; şık, modern ve fonksiyonel çizgileri göz alıcı mekânlarla buluşturuyor.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Creavit yeni banyo serileri Haberi

Creavit yeni banyo serileri

Yaşanılan mekânlara özgün ve kaliteli banyo ürünleri tasarlayan Creavit; set üstü lavabo, asma klozet ve amortisörlü klozet kapağından oluşan Moon ile beyazın hayranlık uyandıran sadeliği ve asilliğini keyifle buluşturarak banyosunda bütünlük arayanların ilk tercihi oluyor.


Creavit; yalın hatlara sahip Moon ile estetiği ve dinamizmi yeniden yorumlarken, şıklığı sadelikle harmanlayarak ayrıcalıklı mekânlarda hayata dokunuyor. Hızla değişen ve gelişen dünyada mekânlar, zevkler ve ihtiyaçlar farklı olsa da Moon’un içinizi ısıtan ışıltısı kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor.


Temelleri 1960’larda Zonguldak’da atılan Çanakcılar Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Creavit, tüketicilerine sunduğu kalite ve ürün standardını hem Türkiye’nin hem de dünyanın pek çok ülkesine ulaştırıyor. Yenilikçi bir bakış açısını benimseyen Creavit, ürünlerini uzun ömürlü ve dayanıklı olarak tasarlamanın yanı sıra, üretim sürecinde ve pazarlama aşamasında müşteri...