11 / 05 / 2024

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik adres

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik adres

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

Rekabet Kurumu’ndan Martı’ya soruşturma! Halka arzda ilk aşamaya hazırlanıyordu

Rekabet Kurulu, Martı Scooter'lerin şirketi olan Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma açtı. İşte detaylar…

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi açıldı!

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin teknoloji üssü yıkıldı yerine rezidanslar yapılıyor!

Turgut Özal’ın kurulmasını istediği, Süleyman Demirel’in ise temelini attığı Türkiye’nin MIT’i olacak ’Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nün 5 binası buldozer ve dinamitle yıkıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Philips, yeni ürünü Luminous Patterns'ı sergiledi!

"İnovasyon ve Teknoloji Günü" Eindhoven'daki İleri Teknoloji Kampüsü'nde düzenlendi. Philips, toplantıda, mimarlara ve tasarımcılara ışık, şekil ve materyalleri çok farklı biçimlerde bir araya getirerek çarpıcı görsel sunumlar yaptı.

Manisa'ya ileri teknoloji OSB kurulacak!

Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik adres Haberi

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik adres

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; a-      Bilimsel araştırma cihazları, nanoteknoloji ve yüzey analiz sistemleri; satış , uygulama, teknik servis ve ürün geliştirme, b-      Bilimsel altyapı ve laboratuvar sistemleri kurulumu, c-      Laboratuvar ve test hizmetleri,  d-      Proje danışmanlık hizmetleri, e-      Temiz oda ve hijyenik havalandırma sistemleri kurulumu,  f-       Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri, g-      Her türlü elektrik mekanik proje ve taahhüt işleri, h-      Her türlü inşaat ve taahhüt işleri, i-       Her türlü endüstriyel tasarım işleri.


Creon İleri...