26 / 05 / 2024

Crown Palace fiyat listesi

Crown Palace fiyat listesi

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace' ta otel konforunda ev konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Prime Palace İstanbul Evleri fiyat!

Zemin + 20 kat şeklinde yükselen projede daireler 1+0'dan süit seçeneklere kadar tasarlandı. Prime Palace İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler 120 bin dolardan başlıyor.

Beylikdüzü Prime Palas fiyat!

Beylikdüzü Prime Palas fiyat listesi 120 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Prime Palace Beylikdüzü projesinde daireler bu yıl Eylül ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Prime Palace fiyat listesi!

Prime Palace fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2016 yılı Eylül ayında teslim edilecek projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Jumeirah Bodrum Palace açılıyor!

Dubai Şeyhi El Maktum’un turizm yatımının Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace açılıyor. Lüks geniş suitlerden oluşan 135 odanın geceleme fiyatı 1.000 euro’dan başlıyor

Jumeirah Bodrum Palace'taki villanın gecelik fiyatı 50 bin Euro!

Bodrum'un en pahalı oteli Jumeirah Bodrum Palace'taki Golden Palace adlı villanın gecelik fiyatı 50 bin euro (145 bin lira) olarak belirlendi.

Crown Palace'ta fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

İstanbul 'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor...

Otel ve ev konforu Crown Palace'ta buluştu!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace' ta otel konforunda ev konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor.

Crown Palace projesinde 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, son projesi Crown Palace ile dikkat çekti. Projede yer alan konutların fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Ottomare Palace fiyat!

Firma bünyesinde vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Ottomare Palace fiyat listesi kapsamında fiyatlar 1 milyon 38 bin TL'den başlıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahilinde inşa ediliyor...

Crown Palace! Babacan Yapı’dan yatırımcılara özel proje!

Babacan Yapı tarafından Türkiye’de bir ilk olarak ‘ Otel konforunda ev ’ konsepti ile geliştirilen Crown Palace, daha basın lansmanına çıkmadan yatırımcıların yoğun ilgisini çekti.

Crown Palace, Türkiye'nin sadece yabancı yatırımcılara özel ilk projesi!

Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı...

Crown Palace fiyat listesi Haberi

Crown Palace fiyat listesi

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace'ta 'otel konforunda ev" konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. İngiliz ve Osmanlı mimarisini günümüz teknolojisiyle bir araya getiren projenin yüzde 40'ı Türk müşteriler başta olmak üzere İngiltere Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılar tarafından satın alındı. İstanbul'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor. 


Dünya 


212 876 18 08