27 / 04 / 2024

Ottomare Palace fiyat!

Ottomare Palace fiyat!

Firma: Ottoman Gayrimenkul

Proje: Ottomare Palace

Firma bünyesinde vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Ottomare Palace fiyat listesi kapsamında fiyatlar 1 milyon 38 bin TL'den başlıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahilinde inşa ediliyor...



Ottomare Suites projesine yakın mesafede konumlanan Ottomare Palace fiyat bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Satış sürecine başlanan proje, Ottoman Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçiriliyor.


Konutların alanlarının 63 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Ottomare Palas projesinin içerisinde butik otel de yer alacak. Projede banka kredisi de kullanmak mümkün.


Suit dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ottomare Palace fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 1 milyon 38 bin TL olarak belirlendi. 


Ottomare Palace fiyat!


Bakırköy Ottomare Palace'ın sosyal alanları arasında; kapalı yüzme havuzu,  vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonları, mini sergi alanı, spa merkezi, 221 metre karelik fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, çocuklar için ağaç evler, street ball sahası ve tenis kortu bulunuyor. 


Toplam 62 adet özel suit daireden meydana gelen Ottomare Palace fiyat listesine göre daireler 1 milyon 38 bin TL ile 3 milyon 995 bin 700 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 6 adet butik mağaza da bulunacak. 


Ottomare Palace satış ofisi:

Telefon: 444 1974

Web adresi: http://www.ottomare.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön