09 / 05 / 2024

Ottomare Palace ne zaman teslim

Ottomare Palace ne zaman teslim

Firma bünyesinde vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Ottomare Palace fiyat listesi kapsamında fiyatlar 1 milyon 38 bin TL'den başlıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahilinde inşa ediliyor...

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Babacan Palace'da geri sayım başladı!

Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.

Mardan Palace ihalesinin feshi istendi!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'nin ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat'ın 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Mardan Palace Otel satış ihalesinin feshi için dava!

ANTALYA’da borçlarından dolayı Halk Bankası’na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel’in ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.Oteli inşa eden alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya 1. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Suudi Kral Marden Palace'ı 18 günlüğüne kapattı!

G-20 Liderler Zirvesi için Antalya'ya gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, 1000 kişilik heyetiyle Mardan Palace'ta konaklayacak.

Suudi Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı!

G-20 zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan S.Arabistan Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı. 1000 kişilik heyetiyle konaklayacak olan Kral 18 milyon dolar ödeyecek.

Suudi Arabistan Kralı Salman Mardan Palace'ta konaklayacak!

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

İsmailov teminat sundu Mardan Palace’ın satışı durdu!

Antalya’daki süper lüks Mardan Palace otelinin icradan satışı son anda durduruldu. İsmailov, İcra Müdürlüğü’ne 100 milyon dolarlık borç ödeme taahhüdünde bulununca otelin satışı iptal edildi.

Mardan Palace Oteli'nin satışı neden iptal oldu?

Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov, icra müdürlüğüne 100 milyon dolarlık borç ödeme taahhüdünde bulundu. Otelin satışı iptal oldu.

Mardan Palace Oteli'nin satışı iptal oldu!

Antalya’da bulunan Mardan Palace'ın satışıyla ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Otelin sahibi Telman İsmailov, dakikalar önce icra müdürlüğüne 100 milyon dolarlık borcu ödeyeceği taahhüdünde bulundu. Otelin satışı iptal oldu.

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace ne zaman teslim Haberi

Ottomare Palace ne zaman teslim

Ottomare Suites projesine yakın mesafede konumlanan Ottomare Palace fiyat bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Satış sürecine başlanan proje, Ottoman Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçiriliyor.


Konutların alanlarının 63 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Ottomare Palas projesinin içerisinde butik otel de yer alacak. Projede banka kredisi de kullanmak mümkün.


Suit dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ottomare Palace fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 1 milyon 38 bin TL olarak belirlendi. 



Bakırköy Ottomare Palace'ın sosyal alanları arasında; kapalı yüzme havuzu,  vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonları, mini sergi alanı, spa merkezi, 221 metre karelik fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, çocuklar için ağaç evler, street ball sahası ve...