28 / 04 / 2024

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



Yıldırım Palace projesi Antalya ilinin Alanya, Avsallar Mahallesinde, toplamda 10.200 metrekarelik a alan üzerine inşa ediliyor.

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi konum olarak denize ve çarşı merkezine yürüme mesafesinde yer alıyor. Dünyanın sayılı plajlarından biri olan İncekum Plajına sadece 7 dakikada mesafede konumlanan projede satışlar başladı.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024 te!

Yıldırım Palace Projesi 1 blok ve 74 adet daireden oluşan ultra lüks 5 yıldızlı otel standartlarında bir site olarak inşa ediliyor.

Yıldırım Palace Projesindeki daire tipleri; 1+1 daireler 61 metrekare, 2+1 daireler 88 metrekare, 3+1 daireler ise 133 metrekare 2+1 dubleks daireler 99 metrekare büyüklüğünde olacak.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; Yüzme havuzu, Akıllı ev sistemi, Su parkı, Yürüyüş yolu, Çocuk parkı, Türk Hamamı, Sauna Buhar, Odası Masaj, Jakuzi, Relax odası, Kapalı çocuk oyun alanı Fitness, Langırt, bilardo, Masa Tenisi, Kafeterya & Restaurant & kütüphane, Toplantı salonu & sinema Salonu, Futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası, tenis kortu, Mini golf gibi alanlar yer alıyor.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024 te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Söz konusu projede konut fiyatları 84 bin 900 eurodan başlıyor.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar dikkat! 

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

 


Geri Dön