02 / 05 / 2024

Crown Palace projesi

Crown Palace projesi

İstanbul 'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor...

Crown Palace projesinde 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, son projesi Crown Palace ile dikkat çekti. Projede yer alan konutların fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Crown Palace, Türkiye'nin sadece yabancı yatırımcılara özel ilk projesi!

Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı...

Babacan Yapı'dan yabancı yatırımcılara özel Crown Palace projesi!

Yabancı özel proje Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi!

Prime Palace Beylikdüzü teslim tarihi bu yıl Eylül ayı olarak belirtiliyor. Babacan Yapı'nın projesi Prime Palace Beylikdüzü'nde suit dairelerin fiyatları 120 bin dolardan başlıyor...

Prime Palace: Babacan Yapı'dan 5 yıldızlı proje!

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Prime Palace, lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor. Prime Palace’ta 248 adet süit daire yer alıyor.

Yalova Thermal Palace Projesi arapların gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Samsun Baran Palace İlkadım'da yükseliyor!

Baran Group tarafından, Samsun İlkadım'da Samsun Baran Palace Hotel projesi gerçekleştirilecek. 9 milyon TL'ye mal olacak Samsun Baran Palace projesi 150 oda ve 30 yatak kapasitesine sahip.

Yalova Termal Palace Otel satış ofisi!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 2 bin 200 yatak kapasitesinden oluşuyor. Proje 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Yalova Termal Palace Otel satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri!

Yalova Termal Palace Otel projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunan projede kral ve başkanlık daireleri de mevcut. Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 180 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek.

Crown Palace projesi Haberi

Crown Palace projesi

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace'ta 'otel konforunda ev" konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. İngiliz ve Osmanlı mimarisini günümüz teknolojisiyle bir araya getiren projenin yüzde 40'ı Türk müşteriler başta olmak üzere İngiltere Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılar tarafından satın alındı.  İstanbul  'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor. 


Dünya 


212 876 18 08