25 / 07 / 2024

crowndeluxe bahçeşehir dükkan fiyatı

crowndeluxe bahçeşehir dükkan fiyatı

Babacan Yapı Bahçeşehir'deki CrownDeluxe projesinde Fransız Sokağı adı ile ticari ünitelerin yer aldığı bir alan oluşturuyor...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Akzirve Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanı!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Referans Bahçeşehir projesi 465 konut ve 34 dükkandan meydana geliyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Sheraton Residence Bahçeşehir satılık daire!

Sheraton Residence projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Güray İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükselecek...

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Danıştay Bahçeşehir Gölet için karar verdi!

Bahçeşehir Gölet projesi ile ilgili şok karar verildi. Danıştay, proje iptalin olmadığını göletle ilgili yetkilerin düzenlemesinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Referans Bahçeşehir 2017 ev fiyatları!

Referans Bahçeşehir Projesi'nde fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. 465 daire ve 34 adet dükkandan meydana gelen Referans Bahçeşehir Evleri 2018 yılı Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek...

crowndeluxe bahçeşehir dükkan fiyatı Haberi

crowndeluxe bahçeşehir dükkan fiyatı


Babacan Yapı, CrownDeluxe Bahçeşehir projesinde Fransız Sokağı oluşturuyor. Babacan Yapı Fransız Sokağı projesi, CrownDeluxe Bahçeşehir'deki ticari ünitelerin yer aldığı alanın ismi olacak. Ticari ünitelerin yer aldığı cadde Bahçeşehir'de Fransız Sokağı adında alışveriş caddesi olacak. 


Babacan Yapı CrownDeluxe Fransız Sokağı'nda 40 adet dükkan yer alıyor. Babacan Yapı Fransız Sokağı'nda kiralamalar metrekaresi 70 TL'den başlayarak...