29 / 04 / 2024

Crowne Plaza referans

Crowne Plaza referans

24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta düzenlenecek olan etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklamak için Anadolu yakasının en gözde oteli olan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçti.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Crowne Plaza'da Ağustos'a özel uygun fırsatlar!

İşe giderken çantanıza mayonuzu atmayı unutmayın. Çünkü iş çıkışı Crowne Plaza İstanbul Florya’ya gidebilir yaz tatilinize mesai dışında devam edebilirsiniz. Crowne Plaza İstanbul–Florya Ağustos’a özel uygun fırsatları ve kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

VİA GYO genel kurul toplantısı 11 Ağustos'ta!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 11 Ağustos 2016 günü saat 10:30'da Crowne Plaza-Asia'da gerçekleştirilecek.

Oryapark İstanbul'da zaman sınırlı, fırsat büyük!

Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Projede sadece 38 daire için ödeme kampanyası başladı...

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

Yeni Gimat GYO genel kurul toplantısı 24 Nisan'da!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket olağan genel kurul toplantısının 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 11:00'de Crowne Plaza Oteli Anatolia Salonu'nda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Crowne Plaza referans Haberi

Crowne Plaza referans

Dünyanın en başarılı Formula 1 takımlarından ve spor araç üreticilerinden biri olan Ferrari, tamamen kendi markasından oluşan bu nefes kesici etkinlik için ilk defa ülkemize geldi.  En hızlı arabaların, birbirinden heyecanlı gösteriler yapacağı etkinlik kapsamında yaklaşık 50 kişilik Ferrari ekibi, bir hafta boyunca Crowne Plaza İstanbul Asia’da konaklayacak.


“FERRARİ’Yİ AĞIRLAMAKTAN MEMNUNUZ”


Racing Days kapsamında İstanbul’a gelecek olan Ferrari takımını ağırlamaya hazırlanan Crowne Plaza İstanbul  Asia Müdürü Kudret Bülbül, otele olan ilgiden oldukça memnun. Yılda yaklaşık 120 bin kişiyi misafir ettiklerini belirten Kudret Bülbül, dünyanın önemli şirketleri tarafından sıklıkla tercih edildiklerini ve otelin Anadolu yakasının en çok ilgi gören otellerinden biri olduğunu söyledi. Ferrari’nin seçiminde otelin lokasyonunun fark yarattığını belirten Bülbül; “Crown Plaza Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve İstanbul Park’a çok yakın,...