02 / 05 / 2024

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket mülkiyetinde bulunan Crowne Plaza Otelin Kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Yeni Gimat GYO mülkiyetinde bulunan Crowne Plaza Oteli'nin kiracısı olan Bülbüloğlu Kongre Turizm ve Otel İnş.Tic.Ltd. Şirketi kira sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirdi.

Bunun üzerine Yeni Gimat GYO'nun 30 Kasım 2018 tarihli yönetim kurulu toplantısında otelin kiralanması için Bkb Seyahat Acentesi  Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başlanmasına, sürecin Yeni Gimat GYO açısından belirsiz olması, Yeni Gimat GYO'nun yasal hak ve menfaatlerinin korunması ve kesinleşmeyen bir süreç hakkında yatırımcıların yanıltılmaması adına bu bilginin Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 6. Maddesi çerçevesinde kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar vermişti.

Yeni Gimat GYO 9 Ocak 2019 tarihli yönetim kurulu toplantısında; Crowne Plaza Oteli'nin, 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık (7 milyon 500 bin TL+KDV)+ Ciro kirası bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne kiralanmasına karar verildi.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Crowne Plaza Oteli'nin kiracısı olan Bülbüloğlu Kongre Turizm ve Otel İnş.Tic.Ltd. Şirketi kira sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Bunun üzerine Şirketimizin 30.11.2018 tarihli yönetim kurulu toplantısında otelin kiralanması için Bkb Seyahat Acentesi  Turizm  İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başlanmasına, sürecin Şirketimiz açısından belirsiz olması, Şirketimizin yasal hak ve menfaatlerinin korunması ve kesinleşmeyen bir süreç hakkında yatırımcıların yanıltılmaması adına bu bilginin Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 6. Maddesi çerçevesinde kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir.

Şirketimizin 09.01.2019 tarihli yönetim kurulu toplantısında; Crowne Plaza Oteli'nin, 15.01.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık (7.500.000 TL+KDV)+ Ciro kirası bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne kiralanmasına karar verilmiştir.


Geri Dön