30 / 04 / 2024

cruise istanbul

cruise istanbul

İstanbul gemi turizminde birincilik koltuğuna oturduğundan bu yana Türkiye'yi büyümede öncelikli pazar ilan eden Royal Caribbean'in Türkiye Temsilcisi Tatlav, "İç pazarda da tur satışları artıyor" dedi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Sembol İstanbul'un busidence konseptli C bloğu satışa sunuldu!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol istanbul'un C blokunu satışa sundu..

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

BAYSAŞ inşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen istanbul 216 projesindeki 2'nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta yıkım çalışmalarına başlandı.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

cruise istanbul Haberi

cruise istanbul

Turizm trendlerinin son dönemde parlayan yıldızı gemi seyahatleri oldu. Uygun fiyatlar, İstanbul'dan kalkan curise seferlerinin artması ve THY'nin dünyadaki destinasyon gücünün etkisiyle büyük çıkış yapan gemi turizmi bu yıl rekora koşuyor. Seyahatlere en büyük ilgi ise iş dünyasından geliyor. 


Özellikle de her yıl farklı ülke ve otellerde bayi toplantıları düzenleyen dev şirketler rotayı gemilere kırmış durumda. İstatistiklere göre bundan iki yıl önce bir elin parmaklarını geçmeyen gemide bayi toplantıları bu sene yüzlerle ifade ediliyor. Son dönemde Türkiye'nin önde gelen çok sayıda şirketinin bayi toplantılarını gemi seyahatlerinde gerçekleştirdiklerini belirten Royal Caribbean Türkiye İletişim ve Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, gemi seyahatlerinin bayi toplantıları için ideal seçim olduğunu ifade etti. Canyılmaz, şöyle devam etti: "Bünyemizde barındırdığımız dünyanın en yenilikçi ve büyük gemileri ile...