04 / 05 / 2024

cruise

cruise

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

Yüzen şehir Costa Classica gemisinin ana limanı İstanbul!

Dünyanın en büyük cruise gemilerinden biri olan "Costa Classica” önümüzdeki Temmuz ayından itibaren seferlerine İstanbul'dan başlayacak. 3 bin 500 yolcu kapasiteli gemi, adeta yüzen bir şehir...

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Yenikapı'ya liman talebi!

Aralarında Royal Caribbean’ın da bulunduğu cruise sektörünün dev firmalarının bir önerisi var: “İstanbul devasa gemilere birçok kez ‘ana liman’ olarak ev sahipliği yaptı. Liman sorunu çözülürse ‘ara liman’ değil, yeniden ‘ana liman’ haline dönüşürüz…”

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu'ndan ev alanlar Cruise seyahati kazanıyor!

Ağaoğlu, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında daire veya ofis satın alan müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyehati hediye ediyor.

Cruise'lar Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozacak mı?

Fatih Belediye Başkanı Demir: "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Cruise'lar için yaptığı çalışmayı biliyorum. Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozmayacak şekilde daha iyi bir yer konusunda Büyükşehir Belediyemizin ciddi gayretleri var" dedi.

cruise Haberi

cruise

CRUİSE ve Nehir turlarında; son derece avantajlı fiyatların yanı sıra erken rezervasyon indirimleri de başladı. Cruise turlarında yüzde 20'ye varan fırsatlar, Nehir turlarında da odabaşı 500 Euro'ya varan indirimler uygulanıyor. Prontotour, Cruise paketlerinde ekstra yüzde 10'a varan indirim avantajları sunuyor. Prontotour Cruise Müdürü Hakan Aksungur, gemi ve nehir turlarının son 5 yılda Türk seyahat sever tarafından benimsenip önemli bir seyahat paketi haline geldiğini söyledi. Aksungur, "Her yü dünyanın en büyük Cruise firmaları Türk limanlarına daha fazla gemi planlaması yapıyorlar. En çok satılan Cruise firmaları, Costa ve MSC'de en fazla kontenjanı aldık. Bu sene ürün yelpazemize Princess, Holland Amerika, Cunard ve Oceania Cruise'u da kattık"...