28 / 04 / 2024

Crystal Hotels çevreci otel nirvana

Crystal Hotels çevreci otel nirvana

Crystal Hotels'in Nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Çevreci binalara faizsiz kredi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, A sınıfı enerji performansı, yağmur suyu toplama ve gri su sistemi, kendi parselinde otopark gibi "çevreci bina" için tüm şartları yerine getirenlere faizsiz kredi desteği vermeyi planlıyor.

Çevreci ofis projesi: Çebinatura!

Çebi Yapı tarafından inşa edilen Çebinatura, çevreci, güvenli ve verimli özellikleriyle modern bir iş merkezi olarak dikkat çekiyor. Çebinatura projesi,h ome Office konseptine uygun olarak tasarlandı...

Crystal Tower 296 adet daireden meydana geliyor!

Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower ve 5 yıldızlı Sapanca Resort Hotel projeleriyle Türkiye'ye girdi. Arabistanlı grubun 5 yıldızlı otel konseptinde tasarladığı Crystal Tower, 296 rezidans daireden oluşuyor

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Kartonworks'te çevreci ve yenilikçi mobilyalar ile tanışın!

Endüstriyel Tasarımcı Mete Mordağ tarafından mukavva kullanılarak tasarlanan mobilyalar, hafifliği, sağlamlığı, dekoratif yönü ve kolay kullanımı ile beğeni topluyor.Kartonworks'te çevreci ve yenilikçi mobilyalar ile tanışın.

''Nitelikli Gayrimenkul Ödülü''nü Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue aldı!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, "nitelikli gayrimenkul ödülü" olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı.

Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue'ye Avrupa'dan ödül!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, “nitelikli gayrimenkul ödülü” olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı...

Crystal Hotels çevreci otel nirvana Haberi

Crystal Hotels çevreci otel nirvana

Nirvana enerjisini topraktan alacak, A+ hizmet sunacak 



Crystal Hotels, 'Nirvana' ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek. Toprağın doğal ısısından enerji üretilerek Türkiye'de bir ilke imza atılan otelde, A Plus sınıfı enerji tasarrufu sağlayan klimalar kullanılacak ENERJİ tasarrufu artık bir yaşam tarzı. Elektrikli ev eşyaları seçiminde A Plus ürünler öne çıkarken artık tatilde de tercih 'çevre'den yana. 


Crystal Hotels'in nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı. 


100 milyon euroya mal olan Nirvana aynı zamanda lüks segmentte sunacağı hizmeti ile de A Plus olmayı hedefliyor. 

Crystal zincirinin sektöre dahil olması 1955 yılına kadar uzanıyor. 

Turan Kilit tarafından kurulan Kilit Grubu,...