27 / 04 / 2024

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.



Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu Azerbaycan, Makedonya, Kosova Kuzey Avrupa'daki tüm öğrencilerini kapsıyor. Anadolu Üniversitesi, Crystal Hotels Grubu çalışanlarına ve yöneticilerine e-öğrenim, iş yerinde eğitimler, mesleki sertifikasyon, yaşam boyu eğitim, uzaktan öğrenim gibi konularda destek verecek.


İstihdam olanağı!

Crystal Hotels Grubu, Anadolu Üniversitesi projelennde sponsorluk yapacak. Başarılı öğrencilere burs verilecek.Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş yaptığı açıklamada sektörde eğitimli işgücünün önemini vurguladı. ''Öğrencilerin hem akademik, hem de sektörel bilgi ve becerilerle donatılmış uzman bireyler olarak mezun olmalarını sağlamak istiyoruz. Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, işbirliği kapsamında yer alan ilgili programlarda aldıkları eğitim ve öğrenim ile edindikleri bilgileri kullandıkları becerileri gerçek bir iş ortamında deneyımlemelerine olanak sağlayacağız. Crystal Hotels Grnbu olarak Turizm Fakültesi bölümleri öğrencilerinin sektörel bilgi, beceri ve yeteneklerinin gelişmesi için danışmanlık yapacağız. Mezuniyetleri sonrasında istihdam konusunda öğrencilerimize öncelik vereceğiz. İki yıl sürecek olan bu anlaşmada, öğrencilerin stajları, mezuniyet sonrası istihdamı öğrenim boyunca yaz aylarında iş olanaklarını kapsıyor''dedi.


Hürriyet 


Geri Dön