09 / 05 / 2024

Crystal Hotels ile Anadolu üniversitesi işbirliği

Crystal Hotels ile Anadolu üniversitesi işbirliği

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Beko'dan enflasyon ile mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlatı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV ürünün özellikleri detayları verildi. İşte kampanyalı ürünün detayları...

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Crystal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Arslan ve Ömer Özdemir ortaklığında kuruldu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Gelgeç tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Crystal Hotels ile Anadolu üniversitesi işbirliği Haberi

Crystal Hotels ile Anadolu üniversitesi işbirliği

Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu Azerbaycan, Makedonya, Kosova Kuzey Avrupa'daki tüm öğrencilerini kapsıyor. Anadolu Üniversitesi, Crystal Hotels Grubu çalışanlarına ve yöneticilerine e-öğrenim, iş yerinde eğitimler, mesleki sertifikasyon, yaşam boyu eğitim, uzaktan öğrenim gibi konularda destek verecek.


İstihdam olanağı!

Crystal Hotels Grubu, Anadolu Üniversitesi projelennde sponsorluk yapacak. Başarılı öğrencilere burs verilecek.Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş yaptığı açıklamada sektörde eğitimli işgücünün önemini vurguladı. ''Öğrencilerin hem akademik, hem de sektörel bilgi ve becerilerle donatılmış uzman bireyler olarak mezun olmalarını sağlamak istiyoruz. Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, işbirliği kapsamında yer alan ilgili programlarda aldıkları eğitim ve öğrenim ile edindikleri bilgileri kullandıkları becerileri gerçek bir iş ortamında deneyımlemelerine olanak sağlayacağız. Crystal Hotels Grnbu olarak Turizm Fakültesi bölümleri öğrencilerinin sektörel...