02 / 05 / 2024

Beko'dan enflasyon ile mücadelede dev kampanya!

Beko'dan enflasyon ile mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlatı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV ürünün özellikleri detayları verildi. İşte kampanyalı ürünün detayları...



Türkiye'de beyaz eşya alanında öncü marka olan Beko, yine ekim ayına özel dayanılmaz bir kampanya başlatı.Enflasyonla mücadele kapsamında indirim yapan Beko'da kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya mobil Oliz uygulamasına özeldir ve kullanıcılar bu kapanyadan 1 kez yararlanabilir.

Beko Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV'nin özellikleri ise şöyle; Beko Android TV’lerdeki Google Duo uygulaması ile büyük ekranda görüntülü konuşma deneyimi yaşayın. Televizyonun çözünürlüğü 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz ve gerçek bir görüntü deneyimi sunuyor. Ürünün İnç/Ekran Boyutu 65'/164 cm. FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile çok net görebilirsiniz.

ZENGİN ANDROİD DÜNYASI

Beko Android TV'ler Cebinizi Evinize Taşıyor! Android’in zengin smart dünyası ile BİRLİKTE binlerce uygulama, oyun ve içeriğe ulaşın. TV'niz ile sesli arama yapın, Google Play üzerinden dilediğiniz oyunu TV’nize indirin. Google Duo ile büyük ekranda görüntülü konuşma keyfini yaşayın. *Harici mikrofonlu kamera gereklidir.

AKILLI TV DENEYİMİ

Beko Smart TV ile zengin içeriklerle dolu birbirinden güzel ve keyifli ve popüler uygulamalara, istediğiniz zaman, kolayca erişebilirsiniz. Öte yandan üründe bulunan akıllı kumanda ile telefonunuza indireceğiniz uygulamada tv'nizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Favori kanal listenizi oluşturabilirsiniz.

Beko dan enflasyon ile mücadelede dev kampanya!

YENİ NESİL AKILLI İŞLEMCİ

Beko Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV'de mükemmel görüntünün ardındaki gücü keşfedin! Yeni nesil, dört çekirdekli özel işlemci, izlediğiniz tüm sahneleri çok hızlı analiz ederek, en muhteşem görüntüyü, en canlı renkleri, ve en mükemmel detayları size sunuyor.

ÜRÜNÜN FİYATI.

Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV Fiyatı.

Ürünün fiyatı 24.149 Türk Lirası.

Oliz'e Özel fiyatı 22.149 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ekim 2023 tarihinde saat 21.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.99 Türk Lirası, Euro 29.69 Türk Lirası, altının gramı ise 1.784 Türk Lirası değerindedir.

Seçili Beko derin dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Beko'dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim kampanyası!

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

 


Geri Dön