04 / 05 / 2024

Beko'dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim kampanyası!

Beko'dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim kampanyası!

Beko'dan ekim ayına özel yine güzel bir kampanya sunuyor. Beko seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim fırsatı sunuyor. Beko çamaşır kaminesinin kampanyanın detayları...



Öncü beyaz eşya markası Beko'dan Oliz'e özel bir indirim kampanyası daha başlıyor. Uygulanan kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek. Oliz'e kullanıcılarına özel olan bu indirim kampğanyasından, Oliz kullanıcıları 1 kez yararlanabilecekler.

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi'nin ürün özellikleri şu şekilde; Ürünün kapasitesi 10 kilogram, ayrıca ürünün maksimum sıkma devri 1200 rpm.

Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi'nin motor tipi de Prosmart Inverter motoru sayesinde makinenin ömrü uzarken enerji tasarrufu da sağlanmış olur. Öte yandan makineniz daha çok sessiz ve verimli çalışıyor. Ayrıca Prosmart Inverter motorlu makinelerde ise on yıl motor garantisi sunulmaktadır. Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi ürün rengi ise beyaz.

ARTI ÇAMAŞIR UYGULAMASI

Ayrıca, CM 10120 Çamaşır Makinesi çalıştırıldıktan hemen sonra unutulan çamaşırların ilave edilebilmesini sağlar, kapağın komple açılabilmesi büyük çamaşırların da atılabilmesine yardımcı olur.

BEBEK PROGRAMI

Makine yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları sayesinde yoğun yıkama yaparak, çamaşırlarınızda en üst seviyede temizlik sağlar. İngiltere “The British Allergy Foundation” (Allergy UK) kuruluşu tarafından test edilmiş olup, çamaşırlarınız alerjen tüm etkilerden arındırdığıda test edip onaylanmıştır.

Beko dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz e özel indirim kampanyası!

BUHAR DESTEK TEKNOLOJİSİ

Öte yandan seçili programların içerisinde belirli zaman ve adımlarda çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliğine sahiptir. Hızlı yıkama özelliği sayesinde, hızlı yıkama fonksiyonu, çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini yüzde 50’ye kadar azaltır. Ürünümüz Prosmart Inverter motor sayesinde makinenin ömrü uzun ve enerji tasarrufu da sağlanmış olur. Aynı zamanda makineniz daha sessiz ve verimli çalışır. Prosmart Inverter motorlu makinelerde on yıl motor garantisi sunulmaktadır.

ÜRÜNÜN FİYATI

CM 10120 Çamaşır Makinesi Fiyatı.

Ürünün Fiyatı 20.029 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 16.529 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ekim 2023 tarihinde saat 18.14'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.01 Türk Lirası, Euro 29.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1.755 Türk Lirası değerindedir.

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

 


Geri Dön